top of page

business model in één dag

Startdatum

23 jan. 2024

Prijs

€399

Tijden

10:00 - 16:00

Locatie

Nijmegen

over deze dag:

Sta jij als zelfstandig ondernemer, bedrijfseigenaar of professional voor de uitdaging om je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen? Ontbreekt het je aan concrete groeistrategieën en een helder doel voor ogen? Dan is onze workshop speciaal op maat gemaakt voor jou!

Tijdens deze cursus staan zinvolle groeistrategieën centraal. We richten ons op het ontwikkelen van een strategische mindset en het scherp stellen van doelen die de groei van jouw onderneming zullen sturen.

Wat kun je verwachten? Interactieve sessies en praktische oefeningen om groeikansen in jouw markt te identificeren en haalbare doelen te formuleren. We maken gebruik van hypothesegedreven bedrijfsontwikkeling, een benadering vergelijkbaar met de lean startup-methode. Hier leer je zakelijke hypotheses te formuleren en te valideren, zodat je elke stap van je groeiplan op een doordachte manier kunt zetten.

Na een intensieve dag sluiten we af met een evaluatie van meetbare succesindicatoren. Tijdens de afsluitende discussie en Q&A delen we strategische successen en bieden we ruimte voor specifieke vragen. Je gaat naar huis met niet alleen nieuwe inzichten, maar ook met concrete stappen om de groei van jouw onderneming te stimuleren.

Wacht niet langer en investeer in de toekomst van jouw bedrijf! Schrijf je nu in voor deze waardevolle workshop en ontdek hoe jij doelgericht kunt groeien.

leerdoelen:

    • Begrijp de basisprincipes van het Business Model Canvas

    • Identificeer en optimaliseer klantrelaties en klantsegmenten

    • Efficiënt gebruik van kanalen en klantcontactpunten voor maximale impact.

    • Creëer klantwaarde en definieer kernactiviteiten en benodigde resources.

    • Begrijp het belang van strategische partners en beheer de kostenstructuur voor een duurzaam bedrijfsmodel.

toekomstige data:

op aanvraag

op zoek naar meer informatie?

Bel ons direct op +31 (0)487 503 135 of stuur een mail naar info@prospektr.nl

Impressie Prospektr Academy.png
inschrijfformulier cursus

Verzonden! We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Inschrijfformulier
nu doen
STARTDATA
bottom of page