achtergrond deel.png

Over ons

Leestijd: 2 minuten

"De komende jaren zal succes vooral afhangen hoe flexibel en weerbaar je business model is in een steeds sneller veranderende wereld."

Ton Foks - Oprichter Prospektr.

Welkom bij Prospektr, wij helpen ondernemers met meer controle over hun business in de krankzinnige snelheid van de huidige tijd. Dit doen we door middel van onze moderne en praktische groeiplannen.


Wat wij verstaan onder modern? Misschien flauw, maar precies het tegenovergestelde van ouderwets. Je kent ze vast, die stoffige meerjarenstrategieën die nu nog steeds denken te kunnen voorspellen wat de omzet en marge in augustus 2025 zal zijn.

Onze plannen zijn juíst gericht op het identificeren van die direct noodzakelijke stappen die nodig zijn om je business model binnen overzichtelijke tijd sterker te maken. Dit is veelal op de eerste plaats je business model flexibel en robuust genoeg te maken om welke nieuwe ontwikkeling dan ook, snel en efficiënt op te kunnen vangen.

Op de tweede plaats is wat wij 'sterker maken' noemen, jou als ondernemer de kennis, het inzicht en de handvatten geven om alle nieuwe ontwikkelingen op relevantie en impact in te kunnen schatten. De combinatie van bovenstaande twee punten maakt dat je onderneming alles in huis zal hebben om flink te kunnen groeien. 

Wij zijn ontstaan vanuit onze eigen avonturen in het ondernemerschap. Met achtergronden in de MedTech, Finance & IT hebben we allemaal met nieuwe producten en diensten de wereld proberen te veranderen. Met veel succes en minstens vijf keer zo veel falen.

 

De waarde van leren van je fouten en het vooraf testen van aannames is hierdoor ook de kern van onze groeiplannen geworden. Zodra we de meest kritische pijnpunten in je business model kunnen aanwijzen, kunnen we er ook een zinvol plan van aanpak bij formuleren op basis van beschikbare tijd en middelen. Zo zetten we zoveel mogelijk onzekerheid in je business model om in zekerheid. 

 

Het doel is om niet meer te vervallen in onder(nemer)buik aannames of 'glazen bol prognoses' maar overzichtelijke, datagedreven trajecten neer te zetten op basis van logische zakelijke experimenten.

Lijkt alles hierboven wel wat voor jouw onderneming, neem zeker contact op voor een kop koffie. Vertel ons wat je graag wilt bereiken, wij vertellen je dan hoe wij je daar krijgen.

achtergrond deel.png

©2021 Prospektr. | Groei en Innovatie