Over ons:

Prospektr is ontstaan vanuit onze eigen ervaring in het ondernemerschap. Met achtergronden in de MedTech, Finance & IT hebben we allemaal met nieuwe producten en diensten de wereld proberen te veranderen. Met veel succes en minstens vijf keer zo veel falen.

Wij houden van een open en informele samenwerking waarin het best mag knetteren om voortgang te realiseren. Wij zijn zowel de steun in je rug, de klop op je schouder en de schop onder je.. afijn, laat ons weten wat je wilt bereiken. Wij vertellen je hoe we kunnen helpen.

Welkom bij Prospektr. Wij helpen ondernemers met meer controle over hun organisatie in de krankzinnige snelheid van de huidige tijd. Dit doen we in overzichtelijke, datagedreven sprints van 8 weken met daarbij kneitergoede begeleiding van ervaren ondernemers.

We hebben geen standaard blauwdruk voor succes. Jouw bedrijf is een unieke hypothese hoe jij denkt geld te kunnen verdienen of de wereld denkt te verbeteren. Een unieke hypothese verdient dan ook een

stappenplan op maat.

Foto_TF_edited_edited.jpg

"De komende 10 jaar zal zakelijk succes vooral afhangen hoe flexibel je businessmodel is in een steeds sneller veranderende omgeving."

Ton Foks - Oprichter Prospektr.