top of page
Over Prospektr Nijmegen Coaching

"Meer Gordon
Ramsay

dan Wopke Hoekstra."

Prospektr Nijmegen ontwikkeling innovatie brainstormsessie
Prospektr Nijmegen
Ton Foks Prospektr

Ton Foks

Oprichter Prospektr. 

Dit was de omschrijving van één van onze opdrachtgevers aan de telefoon. Hij sprak een bevriende ondernemer om ons van harte aan te bevelen. Ik zat er naast in zijn kantoor toen hij belde, hoorde het aan, en was het direct eens met de omschrijving.

Sinds 2020 zijn wij voor al tientallen bedrijven de partij om ze te adviseren en te helpen bij hun strategische groeivraagstukken. In die omschrijving van de ondernemer aan de telefoon zit onze kern van dienstverlening. Naast alle stappenplannen, canvassen en zakelijke tools bieden wij vooral energieke begeleiding die net zo recht door zee als voor zijn raap is.

Met een frisse blik en eerlijke tong helpen wij bij het oplossen van vraagstukken. Met het doel om voor al onze opdrachtgevers strategie vooral simpel, effectief en ja, ook leuk te maken.

In onze aanpak staat 'ondernemerschap' centraal. Zinvol en praktisch bezig zijn met kostbare tijd en geld. Daarbij hoort ook het accepteren van een gezonde dosis risico en onzekerheid.

Wij weten wat de theorie zegt, maar snappen wat in jouw praktijk echt werkt. Dit op basis van onze eigen ervaring in het ondernemerschap en de groeitrajecten die we al hebben mogen begeleiden.

Prospektr Nijmegen

Gelukt! We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Contact met ons opnemen

Wil je graag meer weten over iets wat je hebt gelezen op onze website? Laat het ons weten!

 

Vul het formulier hiernaast in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

bottom of page