top of page

effectief plannen in één dag

Startdatum

26 jan. 2024

Prijs

€399

Tijden

10:00 - 16:00

Locatie

Nijmegen

over deze dag:

Ontdek de kracht van effectief timemanagement met onze intensieve cursus "Optimaal Plannen en Effectief Organiseren in één dag". Deze cursus is gericht op ZZP'ers, bedrijfseigenaren en professionals die de uitdagingen van een hectische werkagenda willen overwinnen en hun productiviteit willen optimaliseren.

In de ochtend verkennen we praktische strategieën voor plannen en organiseren, waarbij we ingaan op specifieke uitdagingen die je herkent, zoals overvolle agenda's en het verlies van controle over je werkzaamheden. Onze ervaren instructeurs delen concrete tips voor het stellen van prioriteiten en het beheren van e-mails, zodat je direct resultaat ziet.

Tijdens de heerlijke lunch heb je de gelegenheid om met medecursisten te netwerken en ervaringen te delen. De informele setting stimuleert een positieve en ontspannen sfeer.

Gedurende de dag staan koffie, thee, fris en fruit tot je beschikking om ervoor te zorgen dat je energiek en gefocust blijft op het verbeteren van je planningstechnieken.

Na afloop van de cursus ga je naar huis met concrete vaardigheden, zoals het beheersen van uitstelgedrag, effectief omgaan met stress en het creëren van een gebalanceerde werk- en privéomgeving. Schrijf je nu in en investeer in je professionele groei!

leerdoelen:

    • Leer prioriteiten stellen en effectief time management toepassen.

    • Formuleer heldere doelen en strategieën om ze te bereiken.

    • Ontwikkel praktische vaardigheden voor optimale productiviteit.

    • Verfijn je planningstechnieken voor dagelijkse taken.

    • Verbeter je vermogen om professionele doelen te realiseren.

toekomstige data:

op zoek naar meer informatie?

Bel ons direct op +31 (0)487 503 135 of stuur een mail naar info@prospektr.nl

Impressie Prospektr Academy.png
inschrijfformulier cursus

Verzonden! We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Inschrijfformulier
nu doen
STARTDATA
bottom of page