top of page

leren pitchen in één dag

Startdatum

29 nov. 2023

Prijs

€399

Tijden

10:00 - 16:00

Locatie

Nijmegen

over deze dag:

Wil je anderen overtuigen en je ideeën krachtig presenteren? Onze ééndaagse cursus, "Leer pitchen in één dag," is precies wat je nodig hebt. In een informele en ondersteunende omgeving helpen we je de essentiële vaardigheden van pitchen onder de knie te krijgen.

Je leert snel de kunst van het pitchen, waaronder het opstellen en oefenen van je eigen elevator pitch. Een elevator pitch is een beknopte presentatie met een duidelijk doel. In feite pitchen we dagelijks, of het nu op het werk, op school, of in je vrije tijd is. Met deze cursus verbeter je je vermogen om je bezigheden, plannen en ideeën overtuigend te communiceren.

Onze pitchtraining richt zich op overtuigingstechnieken die je pitch naar een hoger niveau tillen. We bieden een gestructureerde benadering van pitchen en voorzien je van praktische tools om je boodschap effectief over te brengen. Na de cursus kun je met meer impact en zelfvertrouwen communiceren.

In een kleine groep van maximaal 10 tot 12 deelnemers creëren we een veilige omgeving om te oefenen en te groeien. Samen met gelijkgestemde individuen werk je aan het versterken van je presentatievaardigheden. Onze deskundige cursusleider staat klaar om je te begeleiden en waardevolle inzichten te bieden.

Tijdens de cursus bestrijken we onderwerpen als gesprekstechnieken en krachtige openingszinnen. Je zult verbaasd zijn hoeveel je kunt bereiken in slechts één dag. Dus, als je wilt leren hoe je met vertrouwen kunt pitchen en anderen kunt inspireren, schrijf je dan nu in voor "Leer pitchen in één dag."

leerdoelen:

    • Verbeter je overtuigingskracht en zelfvertrouwen bij het pitchen.

    • Beheers de kunst van het opstellen en oefenen van een elevator pitch.

    • Leer overtuigingstechnieken en een gestructureerde aanpak van pitchen.

    • Ontwikkel sterke gespreksvaardigheden en effectieve openingszinnen.

    • Communiceer met impact en overtuiging na de cursus.

toekomstige data:

donderdag 14 december 2023

op aanvraag

op zoek naar meer informatie?

Bel ons direct op +31 (0)487 503 135 of stuur een mail naar info@prospektr.nl

Impressie Prospektr Academy.png
inschrijfformulier cursus

Verzonden! We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Inschrijfformulier
nu doen
STARTDATA
bottom of page