top of page

marketingplan in één dag

Startdatum

27 nov. 2023

Prijs

€399

Tijden

10:00 - 16:00

Locatie

Nijmegen

over deze dag:

Transformeer in slechts één dag de marketingstrategie van jouw product of bedrijf met onze intensieve cursus. Leer de essentiële stappen, van strategieontwikkeling tot doelgroepbepaling en de naadloze integratie van online en offline strategieën. Ontwikkel een doortimmerd marketingplan met praktische inzichten en strategieën die direct toepasbaar zijn. Leer hoe je de sterke punten van jouw product of bedrijf kunt benutten en zwakke punten kunt versterken.

Voer diepgaande interne en externe analyses uit om een volledig beeld te krijgen van jouw marktpositie. Verken concurrenten, begrijp klantbehoeften en blijf op de hoogte van markttrends voor een solide basis.

Gebruik de kracht van een SWOT-analyse om kansen glashelder te zien. Identificeer niet alleen de zwaktes, maar ontdek hoe je deze kunt omzetten in kansen voor groei en ontwikkeling.

Onze cursus voorziet je niet alleen van inzicht, maar biedt ook concrete tools om jouw organisatie effectief te positioneren in de markt. Leer hoe je niet alleen een plan opstelt, maar het ook in de praktijk brengt.

Sluit de dag af met een heerlijke lunch, waar je kunt netwerken met gelijkgestemde ZZP'ers, bedrijfseigenaren en professionals. De perfecte gelegenheid om connecties te maken en ervaringen uit te wisselen.

Klaar om jouw marketing naar nieuwe hoogten te tillen? Schrijf je nu in voor onze cursus en ontdek hoe je in één dag een impactvolle verandering kunt bewerkstelligen.

leerdoelen:

    • Begrijpen en opstellen van een effectief marketingplan.

    • Analyseren van de doelmarkt en concurrentie voor strategische besluitvorming.

    • Bepalen van meetbare doelstellingen en ontwikkelen van relevante marketingstrategieën.

    • Toepassen van de juiste marketingmix-elementen om de doelgroep te bereiken.

    • Evalueren en verbeteren van de marketingprestaties door aanpassingen aan het plan.

toekomstige data:

donderdag 7 december 2023

op aanvraag

op zoek naar meer informatie?

Bel ons direct op +31 (0)487 503 135 of stuur een mail naar info@prospektr.nl

Impressie Prospektr Academy.png
inschrijfformulier cursus

Verzonden! We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Inschrijfformulier
nu doen
STARTDATA
bottom of page