top of page

personal branding in één dag

Startdatum

7 feb. 2024

Prijs

€399

Tijden

10:00 - 16:00

Locatie

Nijmegen

over deze dag:

Welkom bij de cursus 'Personal branding in één dag'. Deze dag leer je concrete stappen zetten voor een krachtiger profiel binnen je organisatie of in je zakelijke netwerk. Deze intensieve training start met zelfkennis, waarbij je jouw overtuigingen en kwaliteiten analyseert.


Na het verkennen van je 'innerlijke kompas' ga je hands-on aan de slag met het bouwen van je persoonlijke merk. Ontdek hoe je jouw unieke sterke punten en ideale zelf vertaalt naar een overtuigende boodschap. We focussen op het creëren van een duidelijke missie en kernwaarden die jouw persoonlijk merk definiëren.

In een interactieve middagsessie behandelen we cruciale onderwerpen zoals leiderschapsstijl, impactvergroting en effectieve zichtbaarheid. Door middel van praktische oefeningen en een doelgericht stappenplan ontwikkel je de tools om je persoonlijke merk te communiceren en te laten groeien.

Gedurende de dag stimuleren we zelfreflectie en leer je jouw mission statement en kernwaarden concreet op papier te zetten. Na deze training ben je niet alleen bewust van je persoonlijk merk, maar beschik je ook over tastbare instrumenten om dit krachtig en effectief uit te dragen in jouw professionele omgeving.

leerdoelen:

    • Identificeer je unieke sterke punten.

    • Formuleer een helder en authentiek verhaal.

    • Bouw een waardevol netwerk op met medecursisten.

    • Integreer personal branding in je online en offline presentatie.

    • Laat een blijvende indruk achter bij jouw doelgroep.

toekomstige data:

op zoek naar meer informatie?

Bel ons direct op +31 (0)487 503 135 of stuur een mail naar info@prospektr.nl

Impressie Prospektr Academy.png
inschrijfformulier cursus

Verzonden! We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Inschrijfformulier
nu doen
STARTDATA
bottom of page