top of page

wordpress in één dag

Startdatum

20 feb. 2024

Prijs

€399

Tijden

10:00 - 16:00

Locatie

Nijmegen

over deze dag:

Dompel jezelf onder in de wereld van WordPress tijdens onze intensieve ééndaagse cursus, speciaal ontworpen voor ondernemers zonder diepgaande programmeerkennis. Tussen 10:00 en 16:00 nemen we je mee in de kracht van WordPress, niet alleen om de basis te begrijpen, maar ook om praktisch inzicht te krijgen in hoe je dit platform optimaal kunt benutten.

Ontdek waarom WordPress uitermate geschikt is voor zoekmachineoptimalisatie en naadloze mobiele ervaringen. In deze cursus krijg je concrete handvatten voor het aanpassen van thema's, het vormgeven en bewerken van pagina's, blogberichten, sliders, afbeeldingen, portfolio-items en gallery's.

De nadruk ligt op bruikbaarheid zonder technische obstakels. Leer hoe je met gemak stylingopties toepast en SEO optimaliseert met behulp van de gebruiksvriendelijke Yoast-plugin, en dit alles zonder de noodzaak van diepgaande codekennis. We willen dat je niet alleen de basis beheerst, maar ook met vertrouwen en plezier je online aanwezigheid kunt versterken.

Schrijf je vandaag nog in voor "WordPress in één dag" en ontwikkel de vaardigheden die direct impact hebben op de groei van jouw onderneming. Leer op een praktische en toegankelijke manier de ins en outs van WordPress, zodat je na deze dag vol energie en kennis je eigen online succesverhaal kunt schrijven.

leerdoelen:

    • Bouw zelfstandig een professionele WordPress-website.

    • Pas eenvoudig thema's aan en optimaliseer voor zoekmachines.

    • Beheer pagina's, blogberichten, sliders en afbeeldingen zonder technische hindernissen.

    • Creëer aantrekkelijke portfolio-items en gallery's.

    • Optimaliseer SEO met behulp van de praktische Yoast-plugin.

toekomstige data:

op zoek naar meer informatie?

Bel ons direct op +31 (0)487 503 135 of stuur een mail naar info@prospektr.nl

Impressie Prospektr Academy.png
inschrijfformulier cursus

Verzonden! We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Inschrijfformulier
nu doen
STARTDATA
bottom of page