top of page

Coaching via 
'De Startversneller'

Business Model Canvas template
Op zoek naar een coach via De Startversneller? Op deze pagina lees je meer over hoe ik je met Prospektr zou kunnen helpen.

Als je klaar bent met lezen, zullen we dan eens vrijblijvend kennismaken met een (digitale) kop koffie?
Value Map Canvas template
pijl hand_edited_edited.png
pijl hand_edited.png
Ton Foks Prospektr
pijl hand_edited.png
pijl hand_edited_edited.png
Wat is je coachingsstijl?

Als coach ben ik zowel de klop op je schouder, de steun in je rug als de schop onder je.. afijn, je begrijpt het.

Van de ondernemers die ik coach krijg ik vaak terug dat ze de balans van zakelijkheid en luchtigheid erg waarderen. Ik gebruik vaak humor en verhalen als middel om zaken in perspectief te zetten. 

Wat behandelen we tijdens de sessies?

Ik coach op basis van je businessmodel en je ondernemerschap.

 

Je businessmodel is de kapstok tijdens onze sessies. Door het inzichtelijk maken van jouw businessmodel begrijpen we precies hoe jij waarde probeert te creëren voor je klant en waar de uitdagingen zitten om jouw businessmodel te versterken en je bedrijf te laten groeien.

Het coachen op basis van jouw ondernemerschap gebeurt door het tijdens de sessies bespreken van de specifieke uitdagingen die jij tegenkomt tijdens de coachingsperiode.

Hoelang duurt het coachingtraject?

De Startversneller geeft je 10 uur aan coaching. In de praktijk zie je dat een sessie 1 uur en 15 minuten duurt. Een gangbaar coachingstraject zijn dus 8 sessies. Vaak zit er tussen de sessies een periode van twee weken.

In ongeveer 16 weken werken we dus aan de groei van je bedrijf en aan jezelf als ondernemer. 

Wat kan ik nog meer van jou als coach verwachten?
pijl hand_edited.png

Een coachingstraject bestaat nooit alleen uit de sessies. Tussendoor mag je mij altijd bellen, mailen of appen als er een situatie zich voordoet waarover je even wilt sparren. 

Ik zet daarnaast graag mijn uitgebreide netwerk voor je in. Zoek je een specifieke expert of wil je eens sparren met een ondernemer in dezelfde markt? Ik verzorg graag ontmoetingen om kennis en ervaring uit te wisselen.

Op zoek naar kapitaal voor de groei van je bedrijf? Prospektr heeft een directe samenwerking met een investeringsfonds en kent daarnaast diverse informele investeerders die best een kop koffie willen drinken. 

coaching foto.jpg

Staat jouw vraag er nog niet bij?

Neem gerust contact met me op. Geef me een belletje of plan een vrijblijvende kennismaking in. Ik vertel je graag meer en beantwoord met plezier al je vragen.
Logo Prospektr Nijmegen 2022
bottom of page