achtergrond deel.png
Subsidievouchers

Vanuit de overheid zijn er verschillende subsidievouchers beschikbaar om ondernemers te helpen met hun uitdagingen. Dit om de Nederlandse economie vooruit te helpen. Prospektr is voor een aantal van deze vouchers geaccrediteerd. Zo kunnen onze groeiplannen

voor zzp en mkb tussen de 50 en 100% bekostigd worden. Hieronder vind je een overzicht van de vouchers die via Prospektr kunnen worden gebruikt. Ook zijn er vaak tijdelijke initiatieven. Wil je zeker weten geen voucher te missen. Neem vrijblijvend contact op!

prospektr_lean_room_presentation.jpg

Bedrag: tot €2.000

Voor wie:

Ondernemers in Gelderland en Overijssel die niet langer dan 5 jaar zijn ingeschreven bij het KVK.

Voorwaarden:

20% eigen investering.

Inhoud:

Coachingsvoucher €1.000
Opleidingsvoucher €1.000

Hoe werkt het?:

De vouchers vergoeden 80% van de kosten van een coachingstraject en een relevante opleiding naar keuze. Een coachingsstraject van €1.250 zal dus een eigen investering van €250 met zich meebrengen.

Rol Prospektr:

Prospektr is door OostNL geaccrediteerd om coachingstrajecten te begeleiden voor jonge ondernemers/organisaties om zo een goede basis te hebben voor de groei van je bedrijf.

Bedrag: tot €10.000

Voor wie:

Gelderse mkb-bedrijven met de ambitie om te groeien in werkgelegenheid en die een directe bijdrage leveren aan één van de maatschappelijke uitdagingen.

Voorwaarden:

50% eigen investering.

Inhoud:

Kennisvoucher €10.000

Hoe werkt het?:

De kennisvoucher vergoed 50% van de investering in externe kennis en ondersteuning nodig om het groeiplan een stap verder te brengen.

Rol Prospektr:

De methodiek in combinatie met de tools die Prospektr hanteert vallen uitstekend binnen de Groeiversneller. Wij helpen bij de beoordeling, formulering en validatie van zinvolle groeiplannen en innovatiestrategieën.

Bedrag: tot €2.500

Voor wie:

Voor elke Nederlandse mkb-ondernemer die graag wilt groeien buiten de Nederlandse markt en graag een goede voorbereiding neemt voor de stap naar internationalisering.

Voorwaarden:

0% eigen investering.

Inhoud:

Coachingsvoucher €2.500

Hoe werkt het?:

De vouchers vergoeden 

100% van de kosten van een coachingstraject met als focus een actieplan voor een internationalisering van je organisatie.

Rol Prospektr:

Prospekt is geaccrediteerd door de RVO om deze trajecten te begeleiden. Wij bieden een aantal praktische sessies om een goede voorbereiding te treffen buitenlandse markten te betreden.

achtergrond deel.png

©2021 Prospektr. | Groei en Innovatie